Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:09 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ofiţer de la Operaţiuni Speciale Constanţa, trimis în judecată. Azi, primul termen

ro

25 Jul, 2016 00:00 886 Marime text


La Tribunalul Constanţa va avea loc azi primul termen de judecată în dosarul în care un ofiţer de poliţie cu grad de comisar, din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale Constanţa, este acuzat că ar fi „diseminat informaţii cu caracter nepublic unor persoane condamnate pentru agresiuni şi alte acte de violenţă“.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar azi vor fi analizate măsurile şi excepţiile dispuse de judecătorul de cameră preliminară.
 
Potrivit rechizitoriului, „în data de 22 februarie 2016, cu ocazia unei discuţii telefonice purtate cu numitul (...), persoană condamnată şi cu antecedente penale, (n.r. poliţistul) i-a divulgat acestuia informaţii care nu sunt destinate publicităţii, legat de statutul profesional a doi lucrători de poliţie şi în mod implicit a componenţei personalului a două structuri poliţieneşti cu activitate specială şi nepublică, informaţii de care a luat act în temeiul calităţii de poliţist pe care o deţine acesta“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii