Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constantean a murit la volan, lovit de tren

ro

25 Apr, 2009 00:45 1501 Marime text
Caz şocant în judeţul Iaşi, unde un bărbat din municipiul Constanţa a ignorat indicatoarele rutiere şi a încercat să depăşească o linie de cale ferată, în timp ce semnalele audio indicau trecerea unui tren.

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 5.00. Conducătorul auto se deplasa la volanul unui Opel Vectra pe drumul european 583, la ieşirea din localitatea Leţcani. A ignorat regulamentul rutier şi a depăşit coloana de maşini pentru a trece calea ferată. Tentativa nu i-a reuşit şi a fost lovit în plin de trenul care circula pe ruta Dorohoi - Iaşi.

Impactul puternic a provocat moartea pe loc a şoferului, în vârstă de 25 de ani. Pasagerii, două femei, un bărbat şi doi copii de patru şi cinci ani au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Universitar „Sfântul Spiridon" şi la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria" din Iaşi de echipajele SMURD.

Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Iaşi, subinspector Virginia Pralea, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţinea permis de conducere.

Accidentul a îngreunat traficul rutier pe drumul E 583, pe direcţia Iaşi - Târgu Frumos, iar circulaţia feroviară pe ruta Iaşi - Truseşti a fost blocată complet.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii