Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer din județul Constanța, implicat într-un accident rutier în județul Argeș. Trei persoane, printre care și un copil, rănite

ro

07 Apr, 2023 14:36 1180 Marime text
Accident. Foto: IPJ ARgeșTrei persoane, printre care și un copil au fost rănite într-un accident rutier petrecut în județul Argeș. În accident a fost implicat și un autocamion condus de un bărbat domiciliat în județul Constanța. 

Potrivit IPJ ARgeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, un bărbat de 71 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Morărești, în direcția Pitești spre Vâlcea, în curbă la dreapta și condiți de carosabil umed, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu remorca unui autocamion, condus din sensul opus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Saligny, județul Constanța.

„În urma evenimentului rutier, bărbatul de 71 de ani, precum și alți doi pasageri din autoturism, respectiv pasagera dreapta față, femeie de 69 de ani, și un copil minor, de 12 ani, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că persoanele care conduceau autovehiculele implicate nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii