Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia dimineții Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Cum s-a produs evenimentul

ro

20 Dec, 2022 08:38 6441 Marime text

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit marți dimineață alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat implicat într-un eveniment rutier produs pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca.


Oficial de la ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat implicat într-un eveniment rutier produs pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 6.50, iar la fața locului au fost dislocate două autospeciale cu modul de descarcerare.

Echipajele operative au găsit bărbatul, în vârstă de cca 50 de ani, fără semnale vitale și au început imediat să-i aplice manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale, fiind declarat decesul bărbatului la fața locului de către medicul SMURD.


Citește și: O mașină s-a răsturnat între localitățile constănțene Gura Dobrogei și Cogealac. Care este starea șoferului (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii