Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri reținuți pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu. Ce au stabilit anchetatorii

ro

27 Dec, 2023 18:40 1157 Marime text
Doi tineri din oraşul Dărmăneşti au fost arestaţi preventiv pentru 30 zile sub acuzaţia de tentativă de omor şi violare de domiciliu, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău citat de Agerpres.ro

Suspecţii au fost prinşi în urma unor percheziţii pe care anchetatorii le-au efectuat în urma unei plângeri făcută de un martor.

"Poliţia oraşului Dărmăneşti a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 36 ani despre faptul că mai multe persoane ar fi provocat scandal, ar fi lovit cu obiecte contondente un tânăr de 22 ani şi i-ar fi distrus ferestrele şi uşile imobilului. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate au identificat 7 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 47 ani, toţi din oraşul Dărmăneşti, bănuiţi de comiterea faptelor", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.


În urma percheziţiilor la domiciliile suspecţilor, poliţiştii au descoperit obiecte contondente şi alte mijloace materiale de probă.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a doi dintre tineri, de 23, respectiv 28 ani.

Ulterior, cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile.

Activităţile au beneficiat de sprijinul luptătorilor pentru acţiuni speciale şi ale jandarmilor. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii