Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetriști fără permis și instructori auto cu nereguli Rezultate neașteptate ale controalelor Poliției Constanța

ro

09 Aug, 2014 00:00 2002 Marime text


Trei taximetriști și mai mulți instructori auto din Constanța au fost amendați după ce au fost depistați cu nereguli în trafic. Un taximetrist s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au organizat o acțiune de control împreună cu lucrătorii RAR din Constanța. Au fost controlate 48 de școli auto. Polițiștii au aplicat 12 amenzi în valoare de 1.350 de lei și au retras patru certificate de înmatriculare.

Trei bărbați, Cosmin S., Iancu T. și Marcel S., au fost depistați desfășurând activitatea de instructor auto având montate anvelope de alte dimensiuni.

Surpriza controalelor din trafic a venit din partea unui taximetrist, Ion D., de 46 de ani, din Constanța, care practica taximetria deși avea permisul de conducere suspendat. Bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Alți doi taximetriști, Constantin B., de 65 de ani, și Marin D., de 67 de ani, ambii din Constanța, au fost amendați după ce polițiștii au depistat defecţiuni tehnice la sistemul de evacuare a gazelor arse și lumini de altă intensitate montate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii