Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize la percheziții Polițiștii din Satu Mare au descoperit cocaină și un pistol cu gaze

ro

24 Aug, 2020 14:12 1277 Marime text
  • Cocaină și un pistol cu gaze au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare și procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unei percheziții domiciliare efectuate în județul Satu Mare, anunță autoritățile.

La data de 22 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat o percheziție domiciliară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat 18.49 de grame de cocaină, un pistol cu gaze supus autorizării, 4 telefoane mobile și o sumă de bani.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi fost procurate din Franța și ar fi ajuns în România, prin intermediul firmelor de transport.

Față de doi tineri, de 22, respectiv 30 de ani, procurorul de caz a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, față de aceștia a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Sursa foto: DIICOT - Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii