Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un polițist de frontieră băut a accidentat un pieton în Techirghiol (FOTO+VIDEO)

ro

04 Dec, 2023 20:10 2680 Marime text

Un polițist de frontieră a fost implicat într-un scandal în Techirghiol.  Potrivit IPJ Constanța, acesta nu s-ar fi aflat în timpul serviciului. 

Totul s-a produs la o la o stație GPL din Techirghiol, cu mașina personală, unde venise să-și încarce o butelie. Acesta s-ar fi aflat sub influența băuturilor aloolice. 

Potrivit unor surse, ar fi existat  o altercație: un bărbat s-ar fi urcat pe capota mașinii polițistului, încercând să-l împedice să plece de pe loc. După ceva timp, acesta a reușit totuși să plece. 

Acesta se deplasa cu autoturismul pe strada Răscoala 1907, s-ar afla doar sub influența băuturilor alcoolice și ar fi acroșat un pieton ce se afla pe partea carosabilă, ulterior continuându-și deplasarea.



Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Referitor la această situație, precizăm faptul că în acest moment, cercetările sunt efectuate de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanța. În momentul săvârșirii faptelor, polițistul de frontieră nu se afla în timpul serviciului.

Instituția noastră dezaprobă un astfel de comportament, polițiștii de frontieră fiind intruiți frecvent cu privire la modul de comportare în societate dar și cu privire la consumul de băuturi alcoolice.

Conducerea Gărzii de Coastă a dispus de urgență cercetarea disciplinară a polițistului, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale în consecință, transmite IPJ Constanța. 



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la faptul că un conducător auto, care se deplasează cu autoturismul pe strada Răscoala 1907, s-ar afla doar sub influența băuturilor alcoolice și ar fi acroșat un pieton ce se afla pe partea carosabilă, ulterior continuându-și deplasarea.

Conducătorul auto a fost identificat, de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, în municipiul Constanța.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Citește și:

Oficial de la IPJ ConstanțaȘoferul care a intrat cu mașina în parapet, în zona Hanul piraților, băut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii