Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța ​Se reiau căutările persoanelor dispărute în lacul Siutghiol (FOTO+VIDEO)

ro

15 Jan, 2024 12:42 993 Marime text
 
Se reiau căutările persoanelor dispărute in lacul Siutghiol. Anunțul a fost făcut azi, 15 ianaurie, de către reprezentanții ISU Dobrogea. 

Se intervine cu cinci scafandrii, trei ambarcațiuni cu sonar. Un număr de 17 oameni ajută la căutări.
 
Din cele cele ambarcațiuni, una este de la pompieri, una civilă și una de la Primăria Ovidiu.

Se reiau căutările persoanelor dispărute în lacul Siutghiol cu 1 ASCAF cu 2 ofițeri și 3 subofițeri, în sprijin se deplasează 1 ASAS și Smurd B2 Detașamentul Fripis și 1 Amop si ambarcațiune RHIB de la Detașamentul Port, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Reamintim că, la data de 7 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au fost sesizați despre faptul că două persoane au ieșit cu barca pe lacul Siutghiol, fără a reveni la mal. 

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au stabilit că doi bărbați, de 29 de ani, respectiv 21 de ani, au ieșit cu barca pe lacul Siutghiol, iar ulterior nu au mai fost văzuți revenind la mal.

„În cauză, a fost informat Inspectorul pentru Situații de Urgență Constanța, la fața locului fiind prezent un echipaj de scafandri.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru identificarea celor doi bărbați“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 





Citește și: 

UPDATE. Știri ConstanțaAlertă noaptea trecută pe Lacul Siutghiol pentru căutarea a doi pescari, dispăruți! (GALERIE FOTO+VIDEO) 

Cei doi tineri cautați pe Lacul Siutghiol, dați dispăruți. Oficial de la Poliția Română (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii