Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sponsor generos al PSD, in firma cu sotul designerului lui Mazare

ro

13 Apr, 2010 03:04 4315 Marime text

cap_5.jpgVasile-Daniel Cuzic este soţul Marcelei Cuzic, creatoarea de modă care i-a confecţionat primarului Mazăre ţinuta care imita uniforma unui general nazist

Sponsorul PSD Mihăiţă-Adrian Andrei a ieşit din firma pe care o deţinea împreună cu Vasile-Daniel Cuzic, soţul creatoarei de modă care i-a făcut primarului Radu Mazăre uniforma de nazist. Astfel, Cuzic a devenit administrator unic al SC Cayman Force Elite SRL.

radu_mazare_tinuta_ofiter_nazist_german_09.jpgHotărârea a fost luată în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor din 17 martie 2010 şi a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1375/31.III.2010. După cum se arată în Monitorul Oficial, „subsemnaţii Andrei Mihăiţă-Adrian şi Cuzic Vasile-Daniel, asociaţi ai SC Cayman Force Elite SRL, am hotărât următoarele: retragerea din funcţia de administrator a dlui Andrei Mihăiţă-Adrian şi numirea în funcţia de unic administrator al SC Cayman Force Elite SRL, pe o perioadă nelimitată, a dlui Cuzic Vasile Daniel". De asemenea, Andrei i-a cedat lui Cuzic cele zece părţi sociale, în valoare de 100 de lei, reprezentând partea sa din firmă. În urma cesionării, se mai arată în hotărârea AGA, Mihăiţă Andrei „primeşte descărcare de toate sarcinile şi obligaţiile pe care le-a avut ca asociat şi administrator". Cu alte cuvinte, la aproximativ un an de când Andrei şi Cuzic au pus împreună bazele societăţii Cayman Force Elite, respectiv pe 25 februarie 2009, Andrei s-a decis brusc să iasă din firmă şi să-i lase partenerului său toată afacerea. În ceea ce-l priveşte pe Mihăiţă-Adrian Andrei, acesta este cunoscut ca fiind unul dintre sponsorii Partidului Social Democrat, în 2009 el donând una dintre cele mai mari sume, respectiv 100.000 de lei. La rândul său, Vasile-Daniel Cuzic este soţul Marcelei Cuzic, creatoarea de modă care i-a confecţionat primarului Mazăre ţinuta care imita uniforma unui general nazist.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cineva ,in foarte cunostinta de caza 13 Apr, 2010 08:00 Pe aceasta marcela cuzic o cunoastem mult prea bine....o croitoreasa de mana a doua cu ifose de "creatoare".uite asa se lasa lumea prostita...hainele cusute de fetica asta se desfac si le atarna atele...sa nu mai vorbim de proasta calitate a materialelor.daca eram tot pe vremea lui ceausescu gasculita asta ramanea la capitolul cusut capoate !