Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:24 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelian Pavel, fostul şef al BCCO Constanţa, a devenit asociat unic în Irish Pub Constanţa SRL. Cine s-a retras din firmă şi cine o va administra

ro

12 May, 2018 00:00 3482 Marime text
Vasile Daniel Cuzic, Eugen Gigi Duţă şi Aurelian Pavel, în calitate de asociaţi ai Irish Pub Constanţa SRL, au luat mai multe decizii în Adunarea Generală din data de 12 aprilie.
 
Astfel, s-a decis retragerea din calitatea de asociat a lui Vasile Daniel Cuzic şi cesiunea la valoarea nominală a 33 de părţi sociale, respectiv 330 de lei, adică 33% din capitalul social, către Aurelian Pavel. O altă decizie este retragerea din calitatea de asociat a lui Eugen Gigi Duţă şi cesiunea la valoarea nominală a 34 de părţi sociale, respectiv 340 de lei, adică 34% din capitalul social, către Aurelian Pavel.
 
După cesiune, capitalul social, de 1.000 de lei, respectiv 100 de părţi sociale a 10 lei partea socială, va fi deţinut de Aurelian Pavel, care devine asociat unic. Cedenţii Vasile Daniel Cuzic şi Eugen Gigi Duţă au transmis, iar cesionarul Aurelian Pavel a preluat, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orice natură. Cesionând, Aurelian Pavel a achitat preţul cesiunii, respectiv suma de 330 de lei, către cedentul Vasile Daniel Cuzic şi suma de 340 de lei către cedentul Eugen Gigi Duţă.
 
Printr-o altă decizie, s-a schimbat sediul social al firmei - din municipiul Constanţa, în oraşul Eforie Nord. Nu în ultimul rând, a fost revocat din calitatea de administrator al societăţii Eugen Gigi Duţă. În locul acestuia au fost numiţi Aurelian Pavel şi Anca Pavel-Nedea. Cei doi administratori vor putea exercita această funcţie concomitent sau separat, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii pentru o perioadă nelimitată.
 
Aurelian Pavel a fost înlocuit la cârma BCCO Constanţa, fiind pus la dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. În decembrie 2013, îl găsim pe Aurelian Pavel la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa.
 
Fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Turism, Anca Pavel-Nedea este în prezent director al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa.
 
Restaurantul Irish Pub funcţionează în municipiul Constanţa, fiind amenajat într-o casă veche, fără etaj, de pe strada Ştefan cel Mare numărul 1. Reamintim că Irish Pub funcţionează pe societatea Ami Com SRL, înfiinţată în anul 1996, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Ştefan cel Mare, având ca obiect de activitate „restaurante“. Capitalul social, compus din 20 de părţi sociale, este deţinut de Constantin Frunză (20% din capitalul social), Andrei Pavel (25% din capitalul social), Eugen Gigi Duţă (20% din capitalul social) şi Vasile Daniel Cuzic (35% din capitalul social). Administratorul firmei este Aurelian Pavel.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 51 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 6.374.951 de lei şi un profit 523.349 de lei. În anul fiscal 2016, Ami Com SRL, cu 50 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 7.969.334 de lei şi un profit de 278.033 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 47 de salariaţi, cifră de afaceri de 7.018.033 de lei şi profit de 482.949 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Aurelian Pavel, fostul şef al BCCO Constanţa, şi Vasile Cuzic s-au asociat într-o firmă. Cum credeţi că se va numi?

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii