Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:08 20 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelian Pavel, fostul şef al BCCO Constanţa, şi Vasile Cuzic s-au asociat într-o firmă. Cum credeţi că se va numi?

ro

05 Jul, 2017 00:00 5085 Marime text
Aurelian Pavel, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa, şi-a făcut o firmă.
 
În baza cererii şi actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea şi înregistrarea societăţii Irish Pub Constanţa. Noua societate va avea sediul social în Constanţa, iar ca obiect de activitate, „restaurante“. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Fondatorii firmei sunt Aurelian PavelVasile Daniel Cuzic şi Eugen Gigi Duţă, cel din urmă fiind şi administratorul acesteia. Decizia de înfiinţare a societăţii Irish Pub Constanţa a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Aurelian Pavel a fost înlocuit la cârma BCCO Constanţa, fiind pus la dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. În decembrie 2013, îl găsim pe Aurelian Pavel la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Vasile Daniel Cuzic mai este asociat în Ami Com SRL, Cayman Force Elite SRL, Decc Util Blue SRL, Elite Arms SRL, Marine Engine Services SRL, Meda Mode SRL.
Vasile Daniel Cuzic este soţul creatoarei de modă Marcela Cuzic, cea care i-a confecţionat fostului primar Radu Mazăre celebra ţinută care imita o uniformă a unui general nazist.
 
La rândul său, Eugen Gigi Duţă este asociat în Ami Com SRL, Decc Util Blue SRL, Forest Homes Romania SRL, cu activitatea întreruptă, dar şi în Constant Dist SRL, care este radiată.
 
Reamintim că în municipiul Constanţa funcţionează restaurantul Irish Pub, amenajat într-o casă veche, fără etaj, de pe strada Ştefan cel Mare numărul 1. Irish Pub funcţionează pe societatea Ami Com SRL, înfiinţată în anul 1996, cu sediul în municipiul Constanţa, ce are ca obiect de activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma este deţinută de Constantin Frunză, cu 20% din capitalul social, Andrei Pavel, cu 25% din capitalul social, Eugen Gigi Duţă, cu 20% din capitalul social, şi Vasile Daniel Cuzic, cu 35% din capitalul social. Eugen Gigi Duţă este administratorul firmei, care se ocupă de „restaurante“.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii