Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer de 21 de ani, încarcerat în urma unui accident rutier în Prahova

ro

19 Dec, 2023 19:54 904 Marime text
Prin apel la numărul unic de urgență 112 salvatorii prahoveni au fost solicitați să intervenim pentru asigurarea masurilor specifice de prevenire a incendiilor, posibil descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în satul Coada Malului. 

În cel mai scurt timp, la locul indicat s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD B2.

La sosire, echipajele au constatat faptul că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism și șoferul acestuia, care era blocat în interior și în imposibilitate de a se autoevacua. Pompierii au procedat de îndată la extragerea victimei, care a fost preluată apoi de echipajul SMURD pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, transmite ISU Prahova. 


Este vorba despre un tânăr în vârstă de aproximativ 21 de ani, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și suspiciune de fractură la nivelul coloanei vertebrale, transportat la UPU Ploiești de către echipajul TIM.


Citește și:

Pericol pe Autostradă! Iată cu cât rula un șofer din Iași pe A1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii