Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile sexuale prestate de fotomodele Prospături în dosarul "Prostituate de lux pentru politicieni"

ro

17 Dec, 2010 00:00 4989 Marime text
Tamarjan_Ion_Valeriu_sursa_foto_Facebook_com.jpgIon Valeriu Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, judecat pentru trafic de persoane în vestitul dosar "Prostituate de lux pentru politicieni", a cerut instanţei de judecată, pe data de 15 decembrie, amânarea cauzei, pe motiv că nu a avut timp să-şi angajeze un apărător. Şi avocatul lui Ştefan Radu Nicola, fiul fostului adjunct al comandantului Poliţiei Municipiului Constanţa, Adrian Nicola, care are aceeaşi calitate în dosar precum Tămârjan, respectiv inculpat, a solicitat acordarea unui nou termen, sub pretextul că nu a apucat să studieze dosarul.

Magistraţii din cadrul Tribunalului Ialomiţa au avut pe masă, pe data de 15 decembrie, pentru a treia oară, dosarul cu numărul unic 5512/98/2010, înregistrat la data de 4 noiembrie 2010. Aici, Ion Valeriu Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, Cornel Relu Costan, patronul agenţiei de modeling Diva Models, care aparţine de SC Agenţia de Modele Dream Fashion SRL, Ştefan Radu Nicola, fiul fostului adjunct al comandantului Poliţiei Municipiului Constanţa, Adrian Nicola, şi Gabriel Alexandru Voicu sunt judecaţi pentru trafic de persoane. După două runde, judecătorii Tribunalului Ialomiţa au decis să amâne dosarul 5512/98/2010 pentru data de 12 ianuarie 2011, ţinând cont că Ion Valeriu Tămârjan a motivat lipsa timpului necesar pentru a-şi angaja un apărător. La rândul său, avocatul lui Ştefan Radu Nicola, care are aceeaşi calitate în dosar precum Tămârjan, respectiv inculpat, a solicitat acordarea unui nou termen, sub pretextul că nu a apucat să studieze dosarul. După cum am mai precizat, Ştefan Radu Nicola este nimeni altul decât fiul fostului adjunct al comandantului Poliţiei Municipiului Constanţa, Adrian Nicola.

Cereri de abţinere formulate de judecători

De menţionat că pe rolul Tribunalului Ialomiţa există trei procese în care Relu Cornel Costan şi Ion Valeriu Tămârjan, sunt judecaţi pentru trafic de persoane, două dintre acestea debutând aproape de sfârşitul lunii trecute. Pe data de 24 noiembrie, unul dintre cele trei dosare, respectiv 5511/98/2010, a fost repartizat altor magistraţi din cadrul tribunalului mai sus precizat, ţinând cont de faptul că judecătorul desemnat iniţial să se ocupe de caz a formulat cerere de abţinere. De fapt, cererea a fost motivată de faptul că respectivul magistrat soluţionase solicitările procurorilor privind măsurile preventive luate faţă de suspecţi în cursul urmăririi penale, iar conform legislaţiei în vigoare, dacă un judecător a soluţionat solicitări ale anchetatorilor în cursul urmăririi penale, atunci devine incompatibil cu soluţionarea cauzei pe fond. Ion Valeriu Tămârjan, Cornel Relu Costan, Cristina Costan, Ştefan Radu Nicola, Aurelian Vintilescu şi Gabriel Alexandru Voicu, figurează ca inculpaţi în rechizitoriul întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa.

Afirmare asigurată

De altfel, această cercetare a oamenilor legii arată cum persoane importante de pe scena politică şi mondenă ar fi beneficiat de serviciile sexuale a mai multor domnişoare dornice să se afirme. După cum arătam şi în ediţiile anterioare, printre cei care ar fi beneficiat de serviciile sexuale ale fotomodelelor din cadrul agenţiilor controlate de Costan şi Tămârjan se numără deputatul Robert Negoiţă, fratele acestuia, Ionuţ Negoiţă, Nuredin Beinur, Nicolae Bănicioiu, şi Adrian Enache. În rechizitoriul procurorilor DIICOT Ialomiţa apare şi nume lui Florin Munteanu, directorul radiourilor Sky şi Doina precum şi al lui "Gabi" - viceprimarul municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tare! 17 Dec, 2010 11:26 ce facea domnul director Florin Munteanu de la radio SKY? reclama...desigur!