Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalagii din Ovidiu stau dupa gratii

ro

05 Jun, 2010 03:35 1790 Marime text
În cursul zilei de ieri, doi bărbaţi din Ovidiu au fost arestaţi preventiv pentru că au provocat un scandal de proporţii şi i-au agresat pe poliţişti.

Conflictul a avut loc imediat după ce s-au încheiat serbările prilejuite de Zilele oraşului Ovidiu, în noaptea de 29 spre 30 mai.

Între Iusein Memet, de 34 de ani, Asan Cocoş Amet, de 42 de ani, şi Cerchez Amet, de 39 de ani, pe de o parte şi George Guriţă, de 20 de ani, şi Nicolae-Sorin Chirvositu, de 34 de ani, de cealaltă parte, toţi din Ovidiu, a izbucnit un conflict pe fondul nemulţumirii primului grup de persoane cu privire la faptul că nu mai sunt serviţi cu băuturi alcoolice de către ceilalţi doi.

În urma altercaţiei, Nicolae-Sorin Chirvositu şi Cerchez Amet au suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea acestora la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ieri, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, poliţiştii din Ovidiu, sprijiniţi de cei din Mihail Kogălniceanu şi Lumina şi de forţe din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, au efectuat două percheziţii la domiciliul lui Iusein Memet şi al lui Asan Cocoş Amet. În urma probatoriului administrat, suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violenţe, vătămare corporală şi port ilegal de armă albă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii