Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență în județul Constanța! Un șofer a avut nevoie de ajutor (FOTO)

ro

26 Nov, 2023 18:45 1084 Marime text
La data de 26 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un bărbat, al cărui autoturism a rămas blocat în zona satului Culmea, din județul Constanța, se deplasează pe jos, în încercarea de a ajunge la domiciliu.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidu, sprijiniți de polițiști locali de la Poliția Orașului Ovidiu, au pornit în căutarea acestuia, informea\ă IPJ Constanța. 

Bărbatul a fost găsit, de polițiștii locali, pe D.J. 228 și transportat în siguranță la sediul Poliției Ovidiu, unde colegii noștri au chemat o ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale, punctează Poliția. 

Având în vedere codul portocaliu de ninsori, valabil până la ora 20.00, polițiștii fac din nou un apel, către constănțeni, de a rămâne în locuințe și de a nu se deplasa decât dacă este absolut necesar!

La această oră au fost redeschise DN. 39, între Constanța și Cumpăna, și D.N. 38, între Agigea și Topraisar.Celelalte drumuri naționale, județene și autostrăzile sunt, în continuare, închise.

Polițiștii constănțeni se vor afla la datorie și în noaptea care urmează!

Nu uitați, dacă vă aflați în situații de pericol, apelați numărul de urgență 112!- mai punctează IPJ Constanța. 




Citește și:

Fotoreportaj ConstanțaScene contrastante în Parcul Tăbăcărie din Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii