Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal între vecini la Tulcea din cauza unui loc de parcare. Jandarmii, chemați în ajutor

ro

15 Jan, 2024 15:18 791 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: Facebook/Gruparea Mobilă TomisUn bărbat a solicitat sprijinul jandarmilor din Tulcea, reclamând un conflict cu vecinul său și faptul că a fost  agresat atât fizic, cât și verbal de către acesta.

Potrivit IJJ Tulcea ieri, 14 ianuarie, în jurul orei 18.00, jandarmii au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea în cazul unui conflict dintre doi vecini.

„Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat conflictul, acesta declarând că se afla la domiciliu în momentul în care a fost apelat de către unul dintre vecini, cu scopul  de a-și muta autoturismul, deoarece parcase pe locul lui de parcare. Au urmat mai multe schimburi de replici, jigniri, amenințări cu acte de violență, reclamantul declarând că a fost lovit cu pumnul în zona capului de către vecinul său, în vârstă de 53 de ani. Acesta a adăugat că a căzut peste gardul împrejmuitor din spatele blocului, iar când a reușit să se ridice, vecinul său a avut intenția de a-l lovi din nou, însă a intervenit un alt vecin care a aplanat conflictul“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea.


Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe.

„Aceasta nu a fost singura faptă constatată de jandarmi în acest sfârșit de săptămână. O altă faptă constând în loviri și alte violențe a necesitat intervenția forțelor de ordine la un garaj, unde alți bărbați au provocat un scandal“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea.


Astăzi, în jurul orei 01.30, o femeie a reclamat faptul că nepotul său, a fost agresat fizic.

Nepotul acesteia, în vârstă de 21 de ani, a declarat jandarmilor că a organizat o masă cu mai mulți prieteni într-un garaj, iar la un moment dat doi dintre ei au iscat un scandal.

„El a precizat că a vrut să-i liniștească, moment în care a fost lovit chiar el cu pumnii și picioarele în zona feței de către cei doi. A declarat, de asemenea, că a mers acasă, însă după scurt timp, a coborât în fața blocului, lovindu-l la rândul său cu pumnii și picioarele pe unul dintre cei cu care avusese conflictul cu puțin timp în urmă. Și în acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea.


În acest sfârșit de săptămână, jandarmii au acordat și sprijin pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, la constatarea altor 2 infracțiuni sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe. 

Citește și: 

„O să vă omor pe toţi, o să vă distrug“Premieră în justiția din România! Închisoare cu executare după un scandal monstru în avionul Copenhaga – Bucureşti Otopeni! (MOTIVARE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii