Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-un bar din Pitești! Suspecții, agresivi chiar și cu polițiștii

ro

20 May, 2023 15:26 1004 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudUn bărbat și o femeie au făcut scandal noaptea trecută într-un bar din Pitești. Suspecții au devenit și mai agresivi la sosirea oamenilor legii. 

Potrivit IPJ Argeș, în noaptea de 19 spre 20 mai a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală într-un local din municipiul Pitești.

„La locul incidentului au intervenit polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, iar persoanele în cauză, bărbat de 33 de ani și femeie de 34 de ani, ambii din Pitești, s-au manifestat agresiv, inclusiv în prezența polițiștilor, fapt pentru care cei doi au fost imobilizați, în vederea conducerii la sediul poliției.

Cu ocazia controlului corporal, asupra bărbatului a fost descoperit un plic cu substanță cristalină, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv.

În urma verificărilor, ambele persoane au fost sancționate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare“ - au mai precizta reprezentații IPJ Argeș.


De asemenea, au fost înștiințați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, în vederea continuării verificărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii