Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-un apartament din Tulcea! O femeie s-a ascuns în baie și a cerut ajutorul jandarmilor

ro

29 Jun, 2023 13:30 898 Marime text
O femeie, în vârstă de 50 de ani, s-a ascuns în baie și a cerut sprijinul jandarmilor tulceni după ce soțul a distrus mobila și a amenințat-o cu acte de violență.
 
Potrivit IJJ Constanța, aseară, în jurul orei 21.00, jandarmii au fost solicitaţi prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către o femeie, care a reclamat un conflict cu soțul.
 

„În momentul în care au ajuns jandarmii la adresa indicată, au fost întâmpinați de femeia care a reclamat conflictul, iar după puțin timp și-a făcut apariția și soțul acesteia, care a luat un scaun metalic cu intenția de a-și lovi soția, continuând să-i aducă injurii și amenințări cu acte de violență. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. Femeia a declarat faptul că atunci când a venit de la serviciu, și-a găsit soțul sub influența băuturilor alcoolice, după care au urmat mai multe schimburi de replici, bărbatul devenind agresiv“ - au mai precizta reprezentanții IJJ Constanța.

 
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu de către organele abilitate.
 
De asemenea, a fost adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei. 

Citește și: 

Șarpe, descoperit sub o mașină aflată în parcarea unui hipermarket din Constanța (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii