Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:43 26 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raim din Mangalia a luat patru ani!

ro

18 May, 2015 00:00 2333 Marime text
Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Raim Iuzeir, din Mangalia, la patru ani de închisoare pentru şantaj. Vasile Dumitru şi Iusein Sinan Suliman, alţi doi inculpaţi ai cauzei, au primit câte un an şi zece luni.
 
Pedepsele sunt definitive.
 
Raim Iuzeir, Vasile Dumitru şi Iusein Sinan Suliman au fost deferiţi Justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa. Conform magistraţilor, „în luna martie a anului 2012, în urma cumpărării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, inculpatul Iuzeir Raim a promis că va achita proprietarului, persoană vătămată, suma de 33.000 de euro reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes“. Banii ar fi reprezentat o parte a prestaţiei promise în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată, conform DNA.
 
„Inculpatul însă nu a achitat acesteia din urmă decât suma de 13.000 de euro, iar ulterior, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de Suliman Iusein Sinan şi de Dumitru Vasile, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra persoanei vătămate. Scopul acestora era de a determina persona vătămată să renunţe la încercarea de a recupera de la inculpatul Iuzeir Raim, pe căi legale, restanţa de 20.000 de euro“, se mai arată în documentele celor de la Anticorupţie.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii