Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Sergiu, jandarmul care şi-a riscat viaţa pentru a salva o femeie

ro

13 Feb, 2014 00:00 1629 Marime text
sediu jandarmerieUn echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Constanţa care se afla într-o misiune de patrulare pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice în apropierea Lacului Neptun, judeţul Constanţa, a auzit strigăte de ajutor venind din direcţia lacului.
 
Imediat, unul dintre jandarmi, Radu Sergiu, s-a deplasat pe malul lacului pentru a vedea ce se întâmplă şi a observat că o femeie se afla în apă şi avea nevoie de ajutor. Jandarmul a sărit în apă şi a scos în siguranţă femeia la mal, ulterior apelând serviciul de ambulanţă prin numărul unic de urgenţă 112.
Femeia în vârstă de 51 de ani, din municipiul Bucureşti, a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia, unde a primit îngrijiri medicale. După identificarea acesteia, jandarmii au luat legătura cu familia, pentru a-i informa despre ce s-a întâmplat, precum şi despre faptul că femeia este în siguranţă. Din discuţiile purtate cu rudele, a reieşit că persoana în cauză a mai fost plecată de acasă în repetate rânduri, fiind cunoscută cu afecţiuni psihice.
În prezent starea ei este bună, fiind în afara oricărui pericol. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa spun că Radu Sergiu este plutonier şi lucrează în cadrul Jandarmeriei Române din anul 2007.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii