Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre s-ar putea întoarce în Constanţa, până la finele săptămânii (referat DNA)

ro

16 Jun, 2015 00:00 2215 Marime text
Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, încearcă să anuleze decizia judecătoarei Florentina Dragomir, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, care i-a respins, ca nefondată, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu.
 
Mazăre a formulat o contestaţie, aceasta fiind trimisă spre soluţionare unui alt complet din Curtea Supremă, format din doi judecători. Nemulţumirea fostului primar ar putea fi soluţionată, cel mai probabil, săptămâna aceasta. Dacă magistraţii Curţii Supreme vor accepta contestaţia lui Mazăre, acesta s-ar putea întoarce în Constanţa până la finele săptămânii. În cauză, fostul primar al municipiului Constanţa este bănuit de luare de mită (trei infracţiuni), de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, dar şi de conflict de interese (două infracţiuni). Alături de Radu Ştefan Mazăre, în acest dosar este cercetat şi Sorin Gabriel Strutinsky, acesta din urmă fiind acuzat de trei infracţiuni de complicitate la luare de mită.
 
 Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii