Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procuror nou în DNA Constanţa. Iată cine este, de unde vine şi ce avere are! (documente)

ro

13 Feb, 2015 00:00 2783 Marime text
Maria Camelia Cenuşe, fost procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, a fost delegată la Direcţia naţională Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa.
 
Magistratul vine de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar delegarea este valabilă până la data de 8 august. Conform ultimei declaraţii de avere puse la dispoziţie de Consiliul Superior al Magistraturii, Camelia Maria Cenușe nu are terenuri, case, maşini, conturi ori depozite bancare, însă are datorii de 10.000 de euro, bani luaţi în 2009 de la BRD. Cenușe a primit un salariu anual de 62.305 lei. Magistratul nu are interese, după cum reiese şi din propriile declaraţii. Amintim că, pe data de 21 mai 2013, Secţia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis eliberarea din funcţia de prim- procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, prin demisie, a Mariei Camelia Cenuşe, începând cu data de 1 iunie 2013, şi revenirea sa într-o funcţie de execuţie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, începând cu aceeaşi dată. La acest moment, în Serviciul Teritorial Constanţa al Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt delegaţi trei procurori din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa: Nadia Zlate, Constantin Conortos şi Camelia Maria Cenuşe.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale noului procuror al DNA Constanţa pot fi citite integral accesând secţiunea „Documente“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii