Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în Dobrogea Lupu, Dumitru şi Ghiban, judecaţi într-un dosar de „răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei“

ro

03 Nov, 2014 00:00 2876 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au pus punct cercetărilor specifice într-un dosar în care Nicolae Lupu, Lucian Dumitru şi Petrică Ghiban au fost cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei. Drept urmare, cei trei bărbaţi au fost trimişi în judecată, dosarul lor fiind trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Primul termen al cauzei a fost stabilit pentru azi.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, la nivel naţional, există două dosare cu obiect „răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei“ (Botoşani şi Constanţa).

Conform magistraţilor, în noaptea de 10 octombrie, în jurul orei 2.20, în timp ce se aflau în incinta barului Cafe Komodo din Ovidiu, cei trei ar fi provocat un scandal, cu prilejul căruia, în scop de răzbunare, ar fi agresat fizic un poliţist local. Acesta s-a ales cu vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 11-12 zile de îngrijiri medicale. Mai mult decât atât, Lucian Dumitru ar fi agresat un alt poliţist, cauzându-i vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 6-7 zile de îngrijiri medicale. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa susţin că oamenii legii au fost luaţi în colimator pentru că au dat declaraţii, în calitate de martori, într-o cauză penală instrumentată de Parchetul Tribunalului Constanţa în care erau cercetaţi Aurel Lupu, fratele lui Nicolae Lupu, şi Ion Lupu, unchiul lui Lucian Dumitru. În urma scandalului provocat, Nicolae Lupu ar fi distrus două mese, precum şi alte bunuri din incinta localului public, cauzând un prejudiciu estimat de 5.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii