Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Transporturi Constanţa a rămas fără Port

ro

20 Nov, 2010 00:00 3822 Marime text
3_politia_port_sediu.jpgServiciul de Poliţie Transporturi Maritime Port Constanţa a fost transformat în noul Serviciu Transporturi Portuare, ce răspunde direct Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Mult timp considerată o adevărată "gaură neagră" şi sursă a multor necazuri pentru Secţia Regională a Poliţiei Transporturi Constanţa, Poliţia Port Constanţa a ieşit de sub tutela Secţiei Regionale de aproximativ două luni. În prezent, serviciul condus de subcomisarul Sabin Vasile reprezintă o structură specializată ce acţionează separat în cadrul IGPR. Înfiinţarea Poliţiei Transporturi Portuare a fost anunţată de conducerea Inspectoratului General încă de la sfârşitul lunii august 2010, când mai marii IGPR s-au prezentat la Constanţa, pentru instalarea în funcţie a noului comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul şef Dumitru Catană. Noul serviciu a luat naştere în urma reorganizării vechilor structuri ale Poliţiei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • david george 10 May, 2011 18:24 seful politie port constanta cecaldau ameninta un amarat pe porecla de ciocolata si pin spate ea spaga de la bisnitarii din port cta si agigea pentru el nu exista lege