Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:42 28 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, executate de jandarmii constănțeni ai Grupării Mobile

ro

21 Aug, 2020 10:52 1082 Marime text
  • În această perioadă jandarmii au aplicat 805 sancţiuni contravenţionale, dintre care  258 avertismente scrise şi 547 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 270900 lei.
În perioada 14 – 21 august a.c., peste 200 jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în Constanţa şi pe litoralul Mării Negre, la Mamaia, Costinești și Vama Veche.  Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
În această perioadă jandarmii au aplicat 805 sancţiuni contravenţionale, dintre care  258 avertismente scrise şi 547 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 270900 lei.
Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pe linia comerţului ilegal cu produse de patiserie, (covrigi, gogoși, cornuri), fructe,(piersici, caise, fructe de pădure, mere glazurate) și  porumb fiert.
•Recomandăm turiștilor să nu cumpere produse alimentare din locuri neautorizate, comerciantul respectiv nu are posibilitatea sa asigure condițiile optime de transport, depozitare si comercializare si nu poate elibera bon de casa cu care să justificați tranzacția comercială si riscați să achiziționați un produs neconform sau chiar nesigur care poate să vă afecteze sănătatea.
De asemenea,  jandarmii grupării au constatat  nouă  fapte de natură penală, dintre care  unsprezece în mod independent şi două în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 24 de făptuitori.

Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii