Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescuit penal

ro

15 Jan, 2013 23:25 1104 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, ridicând în vederea confiscării patru plase de pescuit tip monofilament în lungime de 100 de metri şi cantitatea de 45 de kilograme de peşte.

În data de 14 ianuarie, în jurul orei 19.50, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Băneasa au acţionat pe raza localităţii Oltina, din judeţul Constanţa, unde au identificat trei cetăţeni români care transportau cu o sanie patru plase monofilament şi cantitatea de 45 de kilograme de peşte.

Cercetările au stabilit că M.G., în vârstă de 42 de ani, D.I., de 36 de ani, şi B.D., de 24 de ani, domiciliaţi în judeţul Constanţa, au pescuit prin metoda „la copcă" pe un luciu de apă aparţinând fermei piscicole Oltina.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării plasele în lungime de 100 de metri şi sania, iar cantitatea de peşte a fost predată unui reprezentant al fermei piscicole prejudiciate.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de „deţinere şi utilizare a plaselor de pescuit tip monofilament" şi „furt piscicol".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii