Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Constanța, într-o amplă anchetă pentru combaterea contrabandei cu țigări. Datele oficiale despre caz

ro

10 Jun, 2020 12:06 3016 Marime text
•    La acțiuni participă și polițiștii din Constanța.

Șapte județe, printre care și Constanța și Tulcea, sunt vizate de o amplă acțiune a polițiștilor din Călărași. Concret, începând din această dimineață sunt desfășurate 17 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigărila bordul navelor care tranzitează fluviul Dunărea.

Redăm, în continuare, datele oficiale puse la dispoziție de Inspectoratul General al Poliției Române:

Astăzi, 10 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă JudecătoriaCălărași, efectuează17 percheziții domiciliare în județele Giurgiu, Constanța, Tulcea, Ialomița, Dolj, Mehedinți și Galați, într-un dosar de contrabandă cu țigări.

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză ar fi introdus fraudulos țigări din Serbia și Republica Moldova pe teritoriul național la bordul navelor care tranzitează fluviul Dunărea.Ulterior, le-ar fi comercializat către diferite persoane.

Vor fi puse în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

La activități participă polițiști dinGiurgiu, Constanța, Tulcea, Ialomița, Dolj, Mehedinți și Galați, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Călărași, precum șipolițiști de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii