Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt tineri, luați de polițiști din curtea Școlii 29, duși la secție și amendați

ro

03 Oct, 2020 11:26 9579 Marime text
  • Șapte băieți și o fată!

Urmare a mai multor sesizări cu privire la faptul că se tulbură ordinea și liniștea publică a locatarilor din zona unei școli din municipiul Constanța (Școala 29), în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Secției 2 au legitimat un grup de 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care se aflau în curtea instituției de învățământ, încălcând normele legale de acces.
 
Cei 8 tineri au fost duși la secție, unde au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei, fiecare, conform art. 2, punct 13 din Legea 61/1991 R.
 
Totodată, polițiștii le-au reamintit acestora despre  responsabilitatea privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a se proteja pe ei înșiși, dar și pe toți cei din jurul lor.
 
Precizam faptul că astfel de acțiuni de verificare vor continua și în perioada următoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Behehe Papu 04 Oct, 2020 09:04 Același lucru se întâmplă seară de seară (toată vara) până la orele 22-23 cu tineri (fete și băieți- 10-11 la număr) între 12-16 ani în intersecția străzilor Steagului cu Orizontului. Vin din tot cartierul cu bicicletele. Vorbesc urât, își bagă......își scot....să te f.....urlă ca animalele, câinii îi latră, e un haos total. Mamele cu copii mici de mână și bătrânele îi ocolesc de frică. Vecinii nu au reușit să-i convingă să plece la casele lor. Au amenințat că le zgârie mașinile. O singură noapte, acum 2 luni, a trecut o mașină a poliției. Au fugit și s-au ascuns . După ce a trecut mașina s-au întors și au continuat hărmălaia. Mai avem poliție de cartier ? Acești tineri sunt inconștienți, iar părinții iresponsabili, îi pot înbolnăvi pe ei și pe bunici. Sunt scăpați de sub control.