Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații județul Constanța Crizantema Com SRL a câștigat un nou contract de la Școala Gimnazială Mircea Eliade din Cernavodă (DOCUMENT)

ro

30 Aug, 2023 17:00 1075 Marime text
  • Școala Gimnazială Mircea Eliade din Cernavodă, județul Constanța, a atribuit un contract de furnizare alimente
  • Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 30 august 2023, firma a fost înființată în anul 1993, pe 29 ianuarie, este din Făcăeni, județul Ialomița și obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”
 
Școala Gimnazială Mircea Eliade din Cernavodă, județul Constanța, a atribuit un contract de furnizare alimente.
 
Firma câștigătoare este Crizantema Com SRL.
 
Valoarea achiziției este de 502.477 de lei.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Școala Gimnazială Mircea Eliade și Crizantema Com SRL au încheiat contractul la data de 28 august 2023, iar pe 29 august anunțul a fost publicat în SEAP.
 
Despre Crizantema Com SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 30 august 2023, firma a fost înființată în anul 1993, pe 29 ianuarie, este din Făcăeni, județul Ialomița și obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”.
 
Conform sursei citate, Crizantema Com SRL are un punct de lucru permanent pe strada Unirii nr. 47, Cernavodă, județul Constanța.
 
Capitalul social al firmei este de 300 de lei și este asigurat de asociatul unic Vasilică Milea. El deține și funcția de administrator.
 
Potrivit termene.ro, Crizantema Com SRL a mai avut șase contracte încheiate cu Școala Gimnazială Mircea Eliade și încă trei cu Primăria Cernavodă.
 
În anul 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 948.278 de lei, un profit egal cu 164.746 de lei și o medie de doi salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Școala Gimnazială Mircea Eliade din Cernavodă cumpără alimente. Furnizorul, partener cu tradiție al instituției
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii