Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuntă în plină stradă la Constanța. Polițiștii au aplicat amenzi

ro

30 Aug, 2022 16:16 1839 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 29 august a.c., în jurul orei 15:30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în municipiul Constanța, în dreptul unui imobil de pe strada Moților va avea loc un eveniment privat (nuntă), iar pe una dintre benzile străzii se aflau amplasate un cort, scaune și mese, pe trotuar fiind montate o scenă și boxe.

Potrivit IPJ Constanța, deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe proprietarul imobilului, un bărbat, de 41 de ani, și pe administratorul societății  care a montat scena și cortul, un bărbat, de 44 de ani.

„Scena și cortul au fost demontate, astfel că domeniul public a fost eliberat.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii