Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milioane de euro prin nisip. Pachet cu droguri găsit, azi noapte, pe plaja Mării Negre. Cocaină puritate 90%

ro

07 Apr, 2019 06:32 8533 Marime text
Un alt pachet cu droguri a fost găsit azi noapte, la Agigea, judeţul Constanţa, pe plajă, de poliţiştii care participă la o misiune fara precedent pe litoralul Mării Negre.

Reamintim că pachete de milioane de euro,  de cocaină, au apărut pe plajele româneşti, în calea oamenilor.

Sute de poliţişti şi jandarmi au intrat în alertă şi au survolat în larg cu elicopterele în căutarea pachetelor.

Autorităţile au trimis pe toate căile mesaje câtre turişti şi localnici, să nu le deschidă şi să le predea, de urgenţă, Poliţiei! Misiunile de sâmbătă vin în continuarea amplei operaţiuni declanşate după descoperirea unei şalupe eşuate, în Delta Dunării, atenţie, cu o tonă de cocaină la bord!

La malul Mării Negre se derulează, de 24 de ore, o operațiune fără precedent. Colete ticsite cu droguri sunt aduse de valuri pe plajă, la fel de uşor cum ajung scoicile la mal, constanându-se că puritatea cocaine este de 90%.

Întreg litoralul, pe o rază de peste 90 de kilometri, de la Vadu şi Mamaia şi până în sud, la Costineşti şi Capul Aurora, este supravegheat.

Căutările s-au extins la sud, şi la est de Marea Negră iar elicopeterele autorităţilor vecine au survolat ţărmurile din Ucraina, Bulgaria, Turcia până în Gerogia.

Reamintim că în ultimele 24 de ore peste 70 de kilograme de pachete de cocaină au fost găsite pe litoralul românesc al Mării negre.

Sursa foto: IPJ Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii