Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul premiat pentru efectuarea primului transplant cardiac din ţară, arestat la domiciliul din Constanţa (rechizitoriu)

ro

10 Mar, 2015 00:00 2015 Marime text
Decizie definitivă pentru Marius Militaru, medic primar şi şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Doctorul a fost premiat pentru efectuarea primului transplant cardiac din România, iar în prezent este judecat de Tribunalul Constanţa pentru luare de mită.
 
Ieri, judecătoarea Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa, a înlocuit obligarea de a nu părăsi imobilul situat în Bucureşti, strada Dumitru Zosima nr. (...), sector 1, cu obligarea de a nu părăsi imobilul situat în Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 542 (...), şi a înlocuit organul desemnat cu supravegherea din Poliţia Bucureşti în Poliţia Constanţa. Mai mult decât atât, medicului Marius Militaru i-a fost permis să părăsească domiciliul în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, între orele 9.00 şi 13.00, pentru a se deplasa la sediul unui spital privat din judeţ, pentru exercitarea profesiei de medic.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Marius Militaru, Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire (document) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii