Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia. Un bărbat a fost arestat după ce și-a lovit soția și a amenințat-o în toiul zilei. Încălcase ordinul de protecție

ro

17 Dec, 2021 19:57 1198 Marime text

 
  • Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție
 



La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, o femeie ar fi fost agresată fizic de către soțul său.
 



Deplasați la fața locului, în municipiul Mangalia, polițiștii au identificat un bărbat, de 36 de ani, care și-ar fi lovit soția și ar fi amenințat-o cu acte de violență. Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, în luna iulie a acestui an, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.
 



În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violență în familie și încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție.
 



 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Sursă foto. Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii