Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane, încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă. Ce pedepse au de executat

ro

23 Sep, 2022 16:06 1140 Marime text
Poliție. foto: IPJ Bistrița NăsăudMai multe persoane din județul Constanța, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea au ajuns în spăatele gratiilor

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au preluat, din P.T.F. Aeroport Henri Coandă, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
La data de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an de închisoare, pentru săvârșirea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunii de conducere fără permis.
 
La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 53 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 8 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
 
La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 50 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
 
Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii