Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine „Jumătatea mea mai bună”, cea mai recentă piesă a celei mai longevive trupe constănțene

ro

26 Mar, 2021 00:00 2566 Marime text

  • Andra și băieții de la 3 Sud Est au lansat un hit cu milioane de vizualizări

Cea mai recentă melodie a celor de la 3 Sud Est, lansată săptămâna trecută, a atins vârful maximei popularități, având deja milioane de vizualizări pe Youtube.

„Jumătatea mea mai bună” este noul hit al celor trei constănțeni, care au invitat-o pe Andra să le fie alături în această poveste de succes. Laurențiu Duță, compozitorul melodiei, a mărturisit că ținea piesa „la sertar”, chiar dinainte de pandemie, și visa la momentul potrivit pentru a o scoate la lumină.

Iată că momentul acela a venit acum, dovedind încă o dată că viața curge înainte nestăvilit, indiferent de ceea ce trăiesc oamenii, de provocările pe care sunt obligați să le depășească. Doi dintre protagoniștii piesei au trecut prin înfruntări directe cu suferința, boala și frica de a-și pierde vocea, dar au învins perversul virus și s-au întors la muzică, recunoscători pentru șansa de a putea face în continuare ceea ce au fost meniți să facă, de a putea transmite mai departe, prin cântec, dragostea, bucuria sau speranța.

Piesa luminoasă, plină de optimism și încredere, este un mesaj de celebrare a iubirii, a modului în care ne putem transforma decisiv, atunci când lăsăm deoparte încrâncenarea și lupta de putere, și învățăm să ne bucurăm și să ne jucăm cu VIAȚA.
 
Sursa foto: captura youtube

Citește și:

Editorial Prea puțin în prezent, rătăcit între memorie și imaginație

Cum se simte Mihai de la 3 Sud Est, după ce s-a vindecat de coronavirus „Sunt în viață datorită unor îngeri“

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii