Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Incendiu într-un bloc. Persoane evacuate. O bătrână a decedat (galerie foto)

ro

10 Jul, 2020 13:09 905 Marime text
  • Incendiu la un apartament situat la etajul 4 dintr-un imobil cu 4 etaje din municipiul Fetești, județul Ialomița.
Astăzi, 10 iulie, a.c., în jurul orei 10:35, am fost solicitați să intervenim la stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul 4 dintr-un imobil cu 4 etaje din municipiul Fetești.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență trei echipaje de la Stația de Pompieri Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj al SAJ Ialomița- substația Fetești. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat în interiorul apartamentului. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate.

Din apartament, a fost extrasă de echipajul SMURD proprietara  apartamentului în vârsta de aproximativ 81 de ani și predată echipajului SAJ de la locul intervenției, care din nefericire a declarat decesul persoanei.

Din imobil s-au autoevacuat preventiv 6 persoane, care nu au fost vătămate. Apartamentul a fost afectat în proporție de 90% ,mobilierul din acesta a fost distrus de flăcări, iar casa scării a fost inundată cu fum. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurcircuit electric cauzat de aparatele electrocasnice lăsate sub tensiune, a transmis ISU Ialomița.


Sursa foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii