Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Două persoane, rănite într-un grav accident rutier la ieșire din Urziceni (GALERIE FOTO)

ro

21 Feb, 2022 16:56 1472 Marime text
Astăzi, în jurul orei 15:00, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier,  produs la ieșire din municipiul Urziceni, în care au fost  implicate un tir și o autoutilitară.

Potrivit ISU Ialomița, la locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița.

„În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, victimele au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului“ - au mai precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma impactului cei doi șoferi au fost răniți și transportați la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. 

„Traficul în zona este blocat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Sursa foto: IPJ Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii