Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Tineri reținuți de polițiștii din Medgidia pentru furt! Ce au stabilit anchetatorii (VIDEO)

ro

02 Feb, 2024 14:28 925 Marime text
La data de 2 februarie  a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un minor, de 16 ani, și doi tineri, de 18 ani, respectiv 19 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și  tâlhărie calificată.
 
Potrivit IPJ Constanța, în perioada noiembrie – decembrie 2023, aceștia ar fi săvârșit 6 infracțiuni, pătrunzând în locuințele unor persoane fizice sau sediile unor persoane juridice, de unde ar fi sustras diverse bunuri (unelte electrice, obiecte de uz casnic, centrale termice).
 

„Bunurile sustrase ar fi fost ulterior vândute la centre de fier vechi, prejudiciul total fiind de peste 70.000 de lei.
 
Cei doi tineri, de 18 ani, respectiv 19 ani, ar fi săvârșit faptele în timp ce se aflau sub măsura preventivă a controlului judiciar.
 
Cele trei persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

ConstanțaDoi bărbați încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă. Iată de ce
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii