Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Șoferul era băut Judeţul Constanţa. Accident rutier. A intrat cu maşina în conducta de gaze

ro

03 Jan, 2020 06:42 7116 Marime text
Accident rutier în această noapte, în jurul orelor 22.30, în municipiul Medgidia.

Apelantul, care a sunat la Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanţă al judeţului Constanţa, a indicat ca loc al evenimentului strada Siretului, în dreptul imobilului cu numărul 21.

În urma accidentului a fost avariată şi conducta de gaze cu care erau alimentate locuinţele din zonă.

La locul precizat au fost trimise o autospeciaă de stingere cu apă pentru asigurarea măsurilor PSI şi spumă de la Secţia Medgidia precum şi un echipaj de prim ajutor medical.

UPDATE: Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța a declarat cu privire la evenimentul rutier:
 
„La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei  20:10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au fost solicitați pe strada Siretului, unde a avut loc un eveniment rutier.
 
În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, un tânăr, de 21 de ani, a condus un autoturism pe strada Siretului din municipiul Medgidia, dinspre strada Walter Mărăcineanu către strada Sucevei, iar în zona unui imobil, a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autoturism staţionat pe sensul opus de mers, acesta fiind ulterior proiectat într-un gard de beton. În urma impactului, instalaţia de branşament şi contorizare gaze natural a fost avariată, producându-se scurgeri de gaze. La fața locului a fost solicitată intervenţia pompierilor, dar şi a firmei care administrează distribuţia de gaze naturale în zonă.
 
După producerea accidentului, tânărul şi-a continuat deplasarea pe strada Sucevei, acesta fiind depistat de poliţiști. 
 
Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea prelevării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii