Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Constanţa a trimis o autospecială pentru transport personal şi victime multiple către ISU Brăila şi ISU Tulcea

ro

23 Mar, 2018 10:08 1839 Marime text
Pentru executarea misiunilor de salvare și deblocare a persoanelor surprinse de nămeți în zone greu accesibile, au fost dislocate 3 autofreze, 5 șenilate și 3 autospeciale pentru victime multiple de la județele care nu se află sub atenționări de vreme rea.

Situația din zonele unde sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase este permanent monitorizată de Centrul Operațional Național al IGSU, fiind posibilă, la nevoie, suplimentarea echipajelor de intervenție din teren.

Pentru evitarea situațiilor extreme ce pot pune în pericol viața şi sănătatea populației, le reamintim celor care pornesc la drum în această perioadă să se informeze asupra traseelor pe care le au de parcurs și să evite drumurile greu accesibile.

De asemenea, înainte de a începe deplasarea să se asigure că sistemul de încălzire al autoturismului funcţionează, iar autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

ISU Iaşi a trimis o autofreză la ISU Tulcea
ISU Galaţi a trimis două şenilate la ISU Tulcea
ISU Constanţa a trimis o autospecială pentru transport personal si victime multiple (ATPVM) către ISU Brăila şi ISU Tulcea.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii