Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu provocat de explozia unei butelii în Constanţa. O femeie a ajuns la spital (galerie foto+video)

ro

22 Feb, 2020 09:01 5758 Marime text
 
Pompierii militari de la ISU Dobrogea Constanţa au fost solicitaţi, în această dimineaţă, să gestioneze o situaţie de urgenţă provocată de explozia unei butelii într-un imobil situat, în Constanţa, Zona Trocadero, pe strada Theodor Lemnea.

Potrivit primelor informaţii o butelie a făcut explozie.

La locul evenimentului au fost trimise două autospeciale de stins incendiu precum şi o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj al IPJ Constanţa.

O femeie în vârstă de circa 60 de ani a fost preluată de echipajul de prim ajutor şi transportată, cu arsuri pe faţă, la Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE ora 09.45. Oficial de la ISU Dobrogea Constanta

Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISI Dobrogea Constanţa spune că "15 pompieri cu trei autospeciale de stingere și o ambulanţă SMURD B au fost alocate la incendiul izbucnit la o casa (din ceea ce a relatat apelantul) situată pe strada Theodor Lemnea în municipiul Constanța.
Ajunși la fata locului, pompierii au localizat incendiul la o bucătărie, care ardea generalizat, pe o suprafață de aproximativ 20 mp.
Pentru lichidare a acționat o autospecială de stingere.
În interior a fost surprinsă o femeie de aprox 62 de ani care a suferit arsuri la nivelul capului, feţei, membrelor superioare dar și de căi respiratorii.
Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Județean Constanța.

Incendiul a survenit după ce femeia a schimbat butelia (probabil defecta deoarece a scăpat gaz), iar în momentul în care a vrut sa acționeze aparatul de gătit butelia a explodat.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii