Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guliu, condamnat definitiv Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF, în faţa judecătoarei Corina Ciobanu (rechizitoriu)

ro

02 Nov, 2015 00:00 4599 Marime text


Azi, la Curtea de Apel Bucureşti, are loc cel de-al 27-lea termen de judecată al dosarului în care Sorin Blejnar, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Viorel Comăniţă, fost şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, dar şi Florin Dan Secăreanu, fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, sunt acuzaţi că ar fi comis fapte de corupţie.
 
Cauza se află pe masa judecătoarei Corina Ciobanu.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, în dosarul cauzei au mai fost deferiţi Justiţiei: Radu Nemeş, Diana Nemeş - la acel moment, administrator la SC Excella Real Grup SRL, George Guliu - la acea dată, asociat şi administrator la SC Excella Real Grup SRL Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, Dumitru Chirvăsitu - la acea dată, administrator în fapt al SC Inkasso Jobs SRL Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, şi Lucian Florin Ionescu - la acel moment, administrator la SC Delta Oil Logistic SRL. Mai mult, procurorii au dispus şi trimiterea în judecată a mai multor persoane juridice, pentru evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.
 
Bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma de 242.642.205,44 de lei (aproximativ 56 de milioane de euro), se arată în documentele celor de la DNA.

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Sorin Blejnar, Viorel Comăniţă, Florin Dan Secăreanu şi alţii. Prejudiciu, 56 de milioane de euro (document)

În prezentul dosar, George Guliu a fost condamnat definitiv la trei ani şi opt luni de închisoare pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Georgiana 02 Nov, 2015 12:29 Au furat atatia bani si vor scapa basma curata? Cum este posibil?Iar un amarat care fura o gaina sta 2 ani???