Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rechizitoriu Trimitere în judecată Sorin Blejnar, Viorel Comăniţă, Florin Dan Secăreanu şi alţii. Prejudiciu, 56 de milioane de euro (document)

ro

16 Jul, 2014 15:26 8109 Marime text
Sorin Blejnar, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Viorel Comăniţă, fost şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, sunt judecaţi de Curtea de Apel Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală, cauză în care a fost calculat un prejudiciu de circa 56 de milioane de euro. Alături de Blejnar şi Comăniţă au mai derite justiţiei şi alte persoane din Constanţa, printre acestea aflându-se Florin Dan Secăreanu, fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa. De asemenea, în faţa Curţii de Apel Bucureşti au fost trimise şi alte firme din Constanţa şi Bucureşti, acuzate de complicitate la evaziune fiscală.

În acest context, ZIUA de Constanţa prezintă rechizitoriul prin intermediul căruia cei mai sus precizaţi au fost trimişi în judecată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SSS 15 Aug, 2014 19:35 Secareanu plin de figuri
  • Cum stau indivizii astia cu karma ? 04 Aug, 2014 22:50 Pai Blejnar-Comanita trebuie intrebati si cum au restructurat Vama in 2011 , dupa ce criterii ? Cum se face ca multi candidati au luat note de 10 , cand de fapt in viata de toate zilele , majoritatea dintre ei , nu ar trece un examen ! Ca vorba ceea , cizmarii se cunosc in interiorul breslei lor , soferii la fel , croitorii , etc... Si vamesii la fel !