Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:14 17 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotografia cu şefa de promoţie a Academiei de Poliţie a „rupt”, cum se spune, pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne

ro

23 Jul, 2019 00:59 5786 Marime text
În urmă cu câteva zile pe pagina de Facebook a MAI au fost postate câteva cuvinte, însoţite de fotografia unei poliţiste, cu grad de subinspector, având un buchet de flori, frumos organizat în culorile drapelului tricolor:

„Ea este șefa de promoție a Academiei de Poliție “A.I. Cuza”, anul 2019.
Diana are 23 de ani și a absolvit cu media generală 9,84.
Felicitări, Diana!
Mult succes în carieră!”


Ideea a avut un succes extraordinar.

Efectiv pagina a fost luată cu asalt de internauţi.

La ora postării acestei ştiri se înregistrau peste 16 mii de reacţii gen like, ador sau uau, aproape opt sute de comentarii de apreciere, dar şi unele ale cârcotaşilor, precum şi peste opt sute de distriburi.

A fost cum se spune un real succes al adminilor de pagină, care cu fotografia în cauză au dat, cum se spune, lovitura.

Sursa foto: Facebook/ministeruldeinterne
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vrille 23 Jul, 2019 10:05 Felicitari stimată domnișoară. Faptul ca ați terminat Academia ca șefă de promoție denotă faptul că sunteți o persoană studioasă, cu știință de carte. Problema este că în etapa următoare a carierei d-voastre va trebuie să faceți cu totul altceva decât să studiați. Va trebui să luptați ( la propriu ) împotriva criminalități. Veți costata că nimic din ce ați învățat cu sârguință în Academie nu vă este de folos activitatea de polițist operativ. Pe stradă derbedeul care comite infracțiuni nu ține cont de nota cu care ați absolvit. Vă va ataca și nu veți putea riposta recitând un articol din Codul Penal sau aplicând celebrele Proceduri. Veți costata ca sunteți total nepregătită și că va trebui să o luați de la zero cu învățatul. Doar că de data asta va trebui să învățați nu în sala de studiu a bibliotecii ci pe stradă între infractori alături de colegii cu experiență (despre care veți afla cu stupefacție că nu au luat note de 10 în Academie ). Aici în stradă ca să ai succes trebuie să ai curaj, pregătire fizică, dărzenie, stăpânire de sine și demnitate. Demnitatea unui polițist este tăria de a rezista împotriva ispitelor din lumea interlopă și de a lupta cu devotament împotriva celor ce fac rău cetățenilor cinstiți. E o viață grea, dură cu lipsuri și privațiuni pentru care nu ai fost pregătită în Academie. Încă o dată te felicit pentru rezultatul tău și îți doresc să reușești să te adaptezi și să devii un polițist adevărat nu un șoricel de birou.