Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie rănită într-un grav accident rutier în județul Tulcea. Victima, încarcerată (GALERIE FOTO)

ro

21 Dec, 2022 08:06 1437 Marime text
Accident. Foto: ISU Delta TulceaO femeie de 42 de ani a ajuns seara trecută la Spitalul Județean Tulcea după ce a fost implicată într-un accident rutier. 

Potrivit ISU Delta Tulcea, în jurul orei 20:00, salvatorii militari ai Detașamentului de Pompieri Tulcea, au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul național DN22A, la ieșire din localitatea Nicolae Bălcescu către Tulcea.

Din primele informații, un autoturism, în care se afla o persoană, s-a răsturnat în afara părții carosabile, șoferul acestuia(o femeie în vârstă de 42 de ani) rămânând încarcerat. 

„Către locul intervenției, a fost dislocat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj cu o  autospecială de stingere. Echipajul de descarcerare a procedat la extragerea victimei din autoturismul avariat și a predat-o echipajului medical SAJ care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. De asemenea, pompierii s-au asigurat ca nu există nici un pericol de izbucnire a unui incendiu“ - au mai precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii