Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Durbac, noul sef de la Agigea „S-a facut treaba buna la vama!"

ro

07 Jul, 2010 02:06 4585 Marime text
Agigea-Vama-Constanta-SUD_r.jpgNoul director al Vămii Constanţa Sud Agigea intenţionează să acţioneze, în continuare, pe linia combaterii traficului de orice fel

Numit cu aproximativ o lună în urmă la conducerea Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea, în locul lui Iulian Teşeleanu, Liviu Durbac, fostul director coordonator al Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, este de părere că „s-a făcut treabă bună la Agigea".

Întrebat dacă este nerăbdător să plece înapoi în Bucureşti, noul director al Vămii Constanţa Sud Agigea a declarat că intenţionează să rămână la Constanţa, planul general de acţiune fiind combaterea traficului de orice fel, atât pe linia produselor contrafăcute, cât şi pe linia traficului de stupefiante. Născut în 1969, Liviu Adrian Durbac şi-a început munca în sistemul vamal românesc încă din 1992, lucrând la Vama Giurgiu. După aproximativ trei ani, în 1995, noul director de la Agigea s-a transferat la actuala Direcţie a Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, unde a rămas până luna trecută. În mai, prin decizia vicepreşedintelui Autorităţii Naţionale a Vămilor, Liviu Durbac a fost numit la conducerea Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea. Până în luna mai, postul fusese ocupat de Iulian Teşeleanu, însă acesta a fost înlăturat de la conducerea Vămii Constanţa Sud Agigea după ce avocaţii unor indivizi judecaţi pentru introducerea în ţară a unei tone de cocaină şi-au exprimat bănuielile cu privire la o eventuală implicare a şefului vămii în traficul propriu-zis.

Post blocat

Teşeleanu a fost „detaşat" la Vama Galaţi, iar Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea a rămas fără şef, conducerea fiind asigurată între timp de adjunctul vămii, Liviu Bratu. În cele din urmă, prin decizia vicepreşedintelui ANV, Liviu Durbac a fost desemnat drept şef al Vămii Agigea. Totuşi, postul de conducere propriu-zis este blocat, cel puţin la acest moment, pe o perioadă nedeterminată. Întrebat de planurile pe care le are în legătură cu vama pe care o conduce, noul director a precizat că intenţionează să urmeze linia generală trasată până acum, şi anume combaterea traficului de orice fel, atât de stupefiante, cât şi cel cu produse contrafăcute. „Pot să spun că s-a făcut treabă bună la Vama Constanţa Sud Agigea", a precizat Durbac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii