Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi marinari, reţinuţi în Suedia după coliziunea între două cargouri în Marea Baltică. Anunțul Parchetului suedez (VIDEO)

ro

13 Dec, 2021 19:46 1743 Marime text
Doi membri ai echipajului unui cargou britanic au fost reţinuţi luni de poliţia suedeză sub acuzaţia de neglijenţă şi pilotare a navei în stare de ebrietate, după o coliziune pe Marea Baltică între nava lor şi o barjă daneză, accident în urma căruia un membru al echipajului ambarcaţiunii daneze a fost găsit decedat, iar un al doilea este dat dispărut, relatează Reuters şi AFP.





Informarea oferită de Parchetul suedez




Potrivit Parchetului suedez, cei doi marinari reţinuţi sunt un britanic şi un croat şi a fost deschisă o anchetă preliminară pentru ''stare de ebrietate agravată, neglijenţă agravată în traficul maritim şi omucidere involuntară agravată''.






Coliziunea dintre cele două ambarcaţiuni s-a produs în timpul nopţii pe o rută maritimă aglomerată în largul coastelor Suediei. Barja daneză s-a răsturnat în urma coliziunii, scrie agerpes.ro. 





Autorităţile suedeze au declanşat o operaţiune de salvare a celor doi membri ai echipajului barjei daneze. Unul dintre ei a fost în cele din urmă găsit decedat în interiorul navei, în timp ce al doilea este în continuare dat dispărut şi cu şanse mici de supravieţuire în apele foarte reci ale Mării Baltice.





Sursa video-captură: Youtube/ untuk us 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii