Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbaţi cu mandate europene de arestare, reţinuţi de poliţiştii constănţeni

ro

19 Jan, 2017 09:14 1530 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri l-au depistat pe T.I, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Eforie Sud, pe numele căruia autoritățile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, având de executat 4 luni de închisoare. 
 
La aceeași dată, ora 16.00, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri l-au depistat pe A.M., în vârstă de 39 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căruia autoritățile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea a trei infracțiuni de fraudă, pentru care pedeapsa prevazută este de 5 ani închisoare.
 
Bărbații în cauză au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, iar procurorul de caz a dispus reţinerea lor pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Curţii de Apel Constanţa.
 
Cei în cauză au fost escortați și încarcerați în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa, urmând să fie efectuate procedurile legale în vederea extrădării acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii