Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluiri Cristi Borcea. Ce a îndurat în închisoare „Din momentul în care intri acolo este o altă lume, nu poveşti nemuritoare”

ro

03 Jul, 2018 03:29 10270 Marime text
Aseară, mai mulți prieteni au mers la localul lui Patrick Borcea pentru a se întâlni cu Cristian Borcea după ce a fost eliberat.

Acolo, fostul acționar de la Dinamo a declarat în exclusivitate pentru România TV că a trecut prin momente foarte grele în închisoare, iar acum doctorii i-au recomandat ca timp de aproximativ patru ani să meargă la consiliere psihologică și psihiatrică.

"Din momentul în care intri acolo este o altă lume, nu poveşti nemuritoare. Nicăieri nu am avut duş în cameră, am fost 200 de deţinuti la 6 duşuri, două ore pe zi. Am avut de două ori pe săptămână apă caldă. E un şoc din care sper să îmi revin cât mai repede. Va lăsa urme adânci.

Am vorbit cu specialişti, în următorii patru ani, minim să fac o lună pe an, psihiatrie. Nu pot să dorm fără patru medicamente pe seară, de 3 ani şi jumate.

Patru medicamente pe seară, sunt trecute in fisa mea de penitenciar nu este un secret. Eu a trebuit să spăl cu Victor de la 5 jumătate dimineaţa culoarele secţiei 1 an si 4 luni. Nu ne-am văzut familiile decât la vizită", a spus Cristi Borcea, la România TV.

Sursa text si foto: Romania Tv
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii